Sulama kavgası kanlı bitti: 3 ölü

İki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 kardeş hayatını kaybederken, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Sulama kavgası kanlı bitti: 3 ölü

Advert

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde arazi sulaması anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada 3 kardeş hayatını kaybederken, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Olay, ilçeye bağlı Höyükhanı ve Gölcük kırsal Mahallelerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Boğaakça aileleri ile Toraman ailesi arasında arazi sulama anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesinden dolayı iki grup kavga etmeye başladı. Kavganın başladığını gören diğer aile fertleri kavgaya dâhil olunca kavga büyüdü.

Taşların ve sopaların kullanıldığı kavgaya silah sesleri de eklenince çevredekiler polis ve ambulans ekiplerine haber verdi.

Çıkan kavgada ağır yaralanan ve kardeş olan Ahmet, Salih ve Murat Boğaakça yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken ağır yaralanan Adil Boğaakça’nın durumunun da ağır olduğu öğrenildi.

Jandarma ekipleri, kavganın yaşandığı her iki kırsal Mahallede ve Suruç Devlet Hastanesi önünde yoğun güvenlik önlemi alırken olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (Hüseyin Sayhar-İLKHA)





Advert

Paylaş: