Elazığ Valisi Palu`yu Ziyaret Etti

Elazığ Valisi Çetin Oktay KALDIRIM dün Palu ilçesine gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Elazığ Valisi Palu`yu Ziyaret Etti

Advert

Elazığ  Valisi Çetin Oktay KALDIRIM Palu İlçesini dün saat 10:30`da  ziyaret etti. Ziyaret programı kapsamında ilk olarak Palu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve İl Özel İdaresi tarafından protokolü imzalanan katı atık toplama projesi kapsamında İlçenin köylerine çöp konteyneri dağıtımını gerçekleştirdi.


Daha sonra İlçemizde faaliyeti devam eden tekstil ataölyesini gezen Vali Kaldırım tekstil atölyesi tarafından üretilen tekstil ürünleri inceledi.


Atölye incelemeleri ardından inşaatı devam eden Hayırsever İş adamı Mehmet Vehbi Bilgin tarafından yaptırılan İlkokul inşaatında incelemelerde bulundu.


Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda okuma yazma ve girişimcilik kurslarına katılan kursiyerlere sertifika dağıtımını gerçekleştirdi. Sertifika dağıtımı sonrasında İlçe esnaflarını ziyaret eden Vali vatandaşlarla sohbet etti.


Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yaptırılan ve yapımı devam Halk Kütüphanesi inşaatını gezdi.


İlçe merkezinde incelemelerini tamamlayan Vali Çetin Oktay KALDIRIM daha sonra Palu Kale Otelini ziyaret ederek İlçeden ayrıldı.














Advert

Paylaş: