Ne tür bir hayvana ait olduğu bilinmeyen iskelet korkuttu

Bingöl’de bir apartmanın bodrum katında bulunan ve ne tür bir hayvana ait olduğu bilinmeyen iskelet, bina sakinlerini tedirgin etti.

Ne tür bir hayvana ait olduğu bilinmeyen iskelet korkuttu

Advert

Bingöl'ün merkez Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın bodrum katında ilginç bir hayvan iskeleti bulundu. İskeletin kafatası evcil hayvanlara benzerken, yırtıcılara benzer özellikte dişlerinin bulunması ve ön ayaklarının olmaması bina sakinlerini tedirgin etti.

Yaklaşık yarım metre uzunluğundaki hayvan iskeletini apartmanlarının bodrum katında bulan Mazlum Ağırbaş adlı vatandaş, iskeletin önce kediye ait olduğunu sandığını, daha sonra ön ayaklarının olmaması ve iskelet yapısının farklı olduğunu fark ettiğini, bundan dolayı iskeletin ilginç bir hayvana ait olabileceğini düşündüğünü söyledi.

Apartmanlarının bodrum katında kullanılmayan bir koltuğun üzerinde gördüğü hayvan iskeletinin fotoğrafını çeken Ağırbaş, çevresine gösterdiği fotoğraflar hakkında farklı yorumlar yapıldığını söyledi.


''Daha önce Balıkesir ve Osmaniye’de de benzer iskelete rastlanmış''

Konu ile ilgili internette bir araştırma yaptığını aktaran Ağırbaş, "Aynı iskeletin Balıkesir ve Osmaniye’de de görüldüğünü öğrendim. Ön ayaklarının olmaması çok dikkatimi çekti. İki ayaklı bir hayvan iskeletinin apartmanımızın bodrum katında bulunması bizi ayrıca tedirgin ediyor. Aynı hayvan evimizde de bulunabilirdi.” ifadelerini kullandı.

Yetkililerden bu hayvan iskeletini incelemelerini isteyen Ağırbaş, “Apartman sakinlerimizi de korku sarmış durumda. Yetkililerin bu iskelet üzerinde araştırma yapıp, bizi bilgilendirmelerini ve içimizi rahatlatacak bir açıklama yapmalarını istiyoruz.” şeklinde konuştu. (Nihat Kanat-İLKHA) 





Advert

Paylaş: