Palu STK Platformu 3 Okulda Seminer Gerçekleştirdi

Palu STK Platformu ilk faaliyetini lise öğrencilerine madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele konusunda, 3 okulda seminer gerçekleştirdi.

Palu STK Platformu 3 Okulda Seminer Gerçekleştirdi

Advert

Palu STK Platformu, Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile  ilk faaliyet olarak, Palu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Palu Anadolu Lisesi ve Palu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine “ madde bağımlılı ve uyuşturucu ile mücadele” konusunda seminer gerçekleştirdi. 3 okulda gerçekleşen semineri Sosyolog Aile Danışmanı ve Manevi Rehber Celal Şahin sundu.


Düzenlenen seminere Milli Eğitim Müdürü, Palu STK Platformu yönetim kurulu okul yönetimi ve öğrenciler katıldı. Okulların konferans salonunda gerçekleşen seminere öğrenciler büyük bir ilgi ile izlediler.


Seminerlerin ardından Palu Kaymakamı Mehmet Öztürk, Sosyolog Aile Danışmanı ve Manevi Rehber Celal Şahin kendi makamında kabul etti. Palu STK Platformunun yapmış olduğu bu tür çalışmaları takdir eden Kaymakam Öztürk katkılarından dolayı Sosyolog Celal Şahin`e teşekkür etti.


Sosyolog Aile Danışmanı ve Manevi Rehber Celal Şahin madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele  konusunu slayt gösterisi şeklinde sundu. Madde bağımlılığı konusunu yaşanmış olaylar ve bu olayların sonucunu anlatan Şahin`in Palu İmam Hatip Lisesindeki Seminerinin tamamını sizlere video olarak sunuyoruz.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN



Advert

Paylaş:
Advert