HÜDA PAR’dan Karakoçan esnafına ziyaret

HÜDA PAR Elâzığ İl Teşkilatından bir heyet, Karakoçan İlçesi Cumhuriyet caddesi esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

HÜDA PAR’dan Karakoçan esnafına ziyaret

Advert

HÜDA PAR Elâzığ İl Başkanı Yusuf Yüksel, aralarında HÜDA PAR Karakoçan İlçe Başkanı İsmail Karaman’ın da bulunduğu bir heyetle Karakoçan İlçe esnafını ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

HÜDA PAR heyetini gördüklerine çok sevindiklerini dile getiren çarşı esnafı, işsizliğin ve ekonomik krizin kendilerini olumsuz yönde etkilediğini, özellikle de son zamanlarda ortaya konan ırkçı söylemlerden de çok rahatsız olduklarını söylediler.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Elâzığ İl Başkanı Yusuf Yüksel, Karakoçan İlçe Teşkilatı ile birlikte Cumhuriyet Caddesindeki esnafı ziyaret ettiklerini belirterek, “Esnaf, sürekli yapılan zamlardan ve ilçedeki işsizlikten şikâyetçi. İşlerinin olmadığını, neredeyse kepenk kapatacak duruma geldiklerini söylüyor esnafımız.” ifadelerini kullandı.

Esnafın ve genel anlamda bölge halkının da Türkiye siyasetine yön veren ırkçı söylemelerden rahatsız olduğunu belirten Yüksel, son zamanlarda siyasetçilerin kullandıkları ırkçı söylem ve dilin de terk edilmesi gerektiğini ifade etti.

Yükse, esnafı dinleyerek sıkıntılarını, istek ve taleplerini not aldık ve mevcut sıkıntıların giderilmesi için not aldıkları konuları muhatapları ile görüşerek çözme yoluna gideceklerini ifade etti.

HÜDA PAR heyeti ziyaret sonrası ilçeden ayrıldı. (Emrullah Yıldız-İLKHA)

 



 

Advert

Paylaş:
Advert